Gazeteciler, deprem bölgesi Osmaniye’de çadır kentleri ziyaret etti

Anadolu Yayıncılar Derneği, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile konteyner ve çadır kentte kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile konteyner ve çadır kentte kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve medya mensupları ile deprem bölgesinde incelemelerine devam ediyor. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan Şahin, gazeteciler ve beraberindeki heyet Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Vali Yılmaz ve dernek heyeti şehirdeki konteyner ve çadır kentte kalan vatandaşları ziyaret ederek onları dinledi.

Dünyanın en süper güce sahip devletlerin depreme müdahale bakımından Türkiye kadar iyi müdahale edemeyeceklerini belirten Vali Erdinç Yılmaz, "Bu millet böyle dönemde asil bir millet, kenetleniyoruz. Tek yürek olduk. Verilebilecek mücadele, yapılabilecek müdahalenin en iyileri yapıldı. İlk andan itibaren çok iyi çalıştık" dedi.

Manşetler

Hatay’da şiddetli yağış etkili oldu
Balık tutmaya gittiği gölette boğuldu
Kazadan 8 gün sonra acı haber geldi
Mersin’de mart ayında 866 firma denetlendi, 363 bin lira ceza uygulandı
Akseki’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta bir gün önce işe başlayan işçi feci kazada can verdi
Otomobil 7 metre yükseklikten yuvarlandı, sürücü burnu kanamadan araçtan çıktı
Vinçle çarpışan elektrikli motosikletin Rus uyruklu sürücüsü hayatını kaybetti
Motosikletliye çarpan otomobil sürücüsü kaçtı
Antalya’daki teleferik kazası davası ek bilirkişi raporunda 5 sanık için birinci derece sorumluluk tespiti