Gazi Emet Anadolu Lisesi’nde eTwinning projesi başladı

Kütahya'nın Emet ilçesi Gazi Emet Anadolu Lisesi'nde "English with Funny Ways" adlı eTwinning projesinin başladığı bildirildi.

Kütahya'nın Emet ilçesi Gazi Emet Anadolu Lisesi'nde "English with Funny Ways" adlı eTwinning projesinin başladığı bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Ömer Uysal, "İspanya, İtalya, Polonya ve Gürcistan ortaklı "English with Funny Ways" adlı E-twinning projemiz okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehmet Minaz koordinatörlüğünde başladı. Bu proje ile öğrencilerimizin hedef dil olan İngilizceyi tereddüt etmeden, eğlenceli yollarla kullanmalarını ve kendilerini ifade etmelerini hedeflemekteyiz. Proje ekibi öğrencilerimize ve koordinatör öğretmenimize kolaylıklar dileriz" dedi.

Manşetler

Mersin’de konaklama tesisleri denetlendi: 2 işletmeye 92 bin lira ceza
Erzin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı