Gazipaşa’da Göçük-Gökçebelen hattı asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmaları sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmaları sürüyor. Gazipaşa ilçesine bağlı Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan 15 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, talepler doğrultusunda aciliyeti olan bölgeleri asfalt programına alıyor. Alt yapısı tamamlanan yollar program dahilinde asfaltlanıyor.

15 kilometrelik yola sathi asfalt

Bu çerçevede Gazipaşa ilçesine bağlı Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan grup yolu da 2022 yılı asfalt programına dahil edilmişti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince daha önceden alt yapısı hazırlanan grup yolunda asfalt çalışması yapıldı. 15 kilometrelik grup yolundaki sathi asfalt kaplama çalışması kısa sürede tamamlanarak yol halkın kullanıma sunuldu.

Manşetler

Osmaniye’de mangal keyfi itfaiyeyi alarma geçirdi
Kenevirleri sularken suçüstü yakalandı
Ezgi Apartmanı davasında Avukat Şen: "Bilirkişi kişi raporlarını dikkate almayacaksak niye istedik"
Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu