Gazipaşa’da voleybol turnuvasının kazananları belli oldu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 2'incisi düzenlenen geleneksel voleybol turnuvası sona erdi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 2'incisi düzenlenen geleneksel voleybol turnuvası sona erdi. Pazar günü oynan final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara madalya, kupa ve para ödülleri takdim edildi.

Gazipaşa'da geçtiğimiz yıl ilki yapılan voleybol turnuvasının bu yıl ikincisi düzenlendi. 20, 21, 22 ve 23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen ve 4 gün süren turnuva, oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Hasan Berk, Fevzi Çakmak ve Faruk Sert'in katkılarıyla yapılan turnuvada 16 takım mücadele etti. Selinus Sahili'nde yapılan organizasyon izleyicilerden büyük beğeni alırken, dereceye giren takımlara madalya, kupa ve para ödülleri takdim edildi.

Turnuvada Bilgehan Demiral ve Ali Yüksel 1'inci oldu. Faruk Sert ve Çağdaş Bilgin 2'inci olurken, Mehmet Bebek ve Arif Deniz Güven ise 3'üncü oldular. Turnuva ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara final gecesinde madalya ve kupaları verildi. Ayrıca birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncü takıma ise 2 bin lira para ödülü takdim edildi.

Manşetler

Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
Osmaniye’de gece meydana gelen kazada 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Otomobil havada takla attıktan sonra tekerlerinin üzerine düştü
Terzinin duvarını delip bitişiğindeki kuyumcuya giren acemi hırsızlar, çelik kasayı açamayınca elleri boş döndüler
Belediyenin 2 gün önce çevre güvenliği alınmadığı için ceza yazdığı inşaatın temeline düşen yaşlı adam yaralandı