Gazze’de Emel Enstitüsünden depremzedeler için yardım kampanyası

Gazze'de Emel Enstitüsü Yetimler Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi.

Gazze'de Emel Enstitüsü Yetimler Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dünyadan yardımlar gelmeye devam ediyor. Gazze'deki Emel Enstitüsü Yetimler Derneği, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için "Tek beden" adı altında yardım kampanyası düzenledi. Yardım kampanyasına çok sayıda kişi katılırken, Gazzeli çocuklar ellerinde Türkiye'ye destek mesajları yazan pankartlarla "Siz ve biz tek vücut", "Tek vücut kalacağız" sloganları attı.

Kampanya kapsamında Türk Kızılayı iş birliği ile Türkiye ve Suriye'deki çocuklara gönderilecek olan hediyeler çocuklar tarafından paketlenerek hazırlandı.

Manşetler

Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi
Antalya’da 550 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Mersin’de kaçak huzurevine operasyon: 12 yaşlı koruma altına alındı