Gazzeliler depremde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Gazze'de yaşayanlar Cuma Namazı sonrası merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi.

Gazze'de yaşayanlar Cuma Namazı sonrası merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma yol açarak 18 binden fazla can kaybına yol açan depremlerde hayatını kaybedenler için çok sayıda ülkede gıyabi cenaze namazı kılınıyor. Gazze'de yaşayanlar da bu kez ellerini Cuma Namazı sonrası Türkiye'de meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için açtı. Bureij mülteci kampında bulunan Al-Safa Camiinde cuma namazını kılan Gazzeliler, depremzedeler için dua etti. Hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cami imamı Al-Jamal, hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek, Arap ve Müslüman ülkelerden bu zor şartlarda yardım çağrısında bulundu.

Manşetler

Alkollü sürücünün kullandığı araç uygulama noktasından kaçmaya çalışırken şarampole düştü
Antalya’da operasyon yapılan evde çok sayıda silah ele geçirildi
Ehliyetsiz sürücü polisten kaçtı, yakalanınca 80 bin lira ceza yedi
Burdur’da kuyuya düşen oğlak ekipler tarafından kurtarıldı
Silahla oynarken arkadaşının ölümüne neden oldu
Yaylada mahsur kalan çoban ve yüzlerce hayvana botla yem ile erzak taşıdılar
Mersin’de kaçak kazı yapan şüpheli yakalandı
Eğirdir Gölü kıyısında bulunan kemiklerin hayvana ait olduğu değerlendiriliyor
Eski mesai arkadaşlarını vuran şüpheli tutuklandı "Cinnet getirdim, hedef gözetmedim" dedi
Dronla takip edilen sürücülere 159 bin TL ceza uygulandı