Gelin aracının önünü kesti, 50 TL aldı, beğenmedi

Adana'da gelin arabasının önünü kesip para isteyen bir kişinin, verilen 50 TL'yi beğenmeyip aracın kaputunda bir süre gitmesi dikkat çekti.

Adana'da gelin arabasının önünü kesip para isteyen bir kişinin, verilen 50 TL'yi beğenmeyip aracın kaputunda bir süre gitmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar ve caddelerde sinyalizasyonlu kavşaklarda bekleyip cam silen bir kişi gördüğü gelin aracının önünü kesti. Damattan para isteyen cam silici 50 TL aldı. Ancak 50 TL'yi beğenmeyen cam silici gelin aracının kaputuna yatarak daha fazla para istedi. Bunu kabul etmeyen damat aracı hareket ettirdi. Buna rağmen cam silici aracın kaputunda bir süre gitti. Damat, cam silicinin kaputtan inmesi için aracı hızlandırıp sağa sola savurdu. Buna rağmen cam silici araçtan inmedi. Cam silici daha fazla para alamayacağını anlayınca aracın kaputundan inip olay yerinden uzaklaştı. Gelin aracı da yoluna devam etti.

Manşetler

Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu
Kendilerini yetkili teknik servis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı
Oğlunun cezasına yetişti, kendi cezası daha ağır oldu
Beton pompası üzerine düşen işçi öldü
1.5 kilo metamfetamin iki kadın kuryenin bağırsak ve midesinden çıktı
Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 1 milyon 266 bin TL ceza
Babasına çarpıp kaçanlara "İnsanlık dışı bir durum" diyerek tepki gösterdi