Genç sporcular sertifikalarını aldı

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı yaz spor okullarında birinci etabı tamamlayan sporcular sertifikalarını aldı.

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı yaz spor okullarında birinci etabı tamamlayan sporcular sertifikalarını aldı.

Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okulları birinci etabının tamamlanması dolayısıyla Muhteşem Ekenler Tenis Kortlarında gerçekleştirildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sertifika töreninde yaptığı konuşmada sporun gençlerin gelişimi ve toplum sağlığı açısından önemine değindi. Bu yıl yaz spor okullarına daha büyük bir ilginin olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, "Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları kültür sanat ve spor aktivitelerine yönlendirmek gerekiyor. Biz de Çukurova Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Yaz spor okullarımız bu çalışmalardan biri. Yaz spor okullarına katılan çocuklarımızı kutluyor, ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Soner Çetin'in konuşmasının ardından ücretsiz yaz spor okullarında birinci etabı tamamlayan sporculara sertifikaları verildi. Sertifikalar futbol, tenis ve savunma sporları eğitimi alan gençlere verildi. İlk etabın ardından ikinci etap çalışmalarının da başlayacağı bildirildi.

Manşetler

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 15 yaralı
Engelli evladı için biriktirdiği altınları dolandırıcılara verdi, polis buldu
Günlerdir kayıp olarak aranan şahsın cansız bedenini derede çoban buldu
Annesine sopayla saldıran şahıs, araya giren eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü
Bagajı dahi göçmenle dolduran 4 araç sürücüsüne 601 bin TL ceza uygulandı
Su kanalına düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Arsuz’da trafik kazası: 1 yaralı
Altınözü’de cipin motoru alevlere teslim oldu
Kendisinden haber alamayan şahıs evinde ölü bulundu
Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti