Gençlik evi için başvurular başlıyor

Muratpaşa Belediyesi'nin üniversite ve liseye devam eden kız öğrenciler için yurt imkanı sunan 88 kişi kapasiteli Kızıltoprak Gençlik Evi için başvurular Pazartesi başlıyor. Kayıt için ön başvuru belediyenin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Muratpaşa Belediyesi'nin sosyo-ekonomik yetersizlik içerisinde olan ailelerin Antalya’da üniversiteyi kazanan ya da halen üniversiteye devam eden kız öğrencilerinin barınma ve beslenme gibi temel ihtiyaçlarını karşılanması için hizmete açtığı Kızıltoprak Gençlik Evi’ne başvurular Pazartesi başlıyor. Başvurular belediyenin internet sitesi üzerinden yapılacak.

Başvuru kabul edilen Kızıltoprak Gençlik Evi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılından ilk misafirlerini ağırladı. Öğrencilere evlerinde alıştıkları güvenli ortamı yaratmayı, ailelerin çocuklarıyla ilgili barınma, güvenlik ve sağlık konularındaki endişelerini ortadan kaldırmayı hedefleyen Kızıltoprak Gençlik Evi, 88 öğrenci kapasitesine sahip. Gençlik evi, üniversite öğrencilerinin yanı sıra, lise okumak için Antalya'ya gelen sınırlı sayıda kız öğrenciyi de kabul ediyor.

Gençlik evinde öğrencilere barınma imkanıyla birlikte kahvaltı ve akşam yemeği, 24 saat sıcak su, revir ve sağlık hizmetleri, güvenlik, çamaşırhane ve ütü hizmeti, kablosuz internet bağlantısı ve bilgisayar odası gibi imkanlar da sunuluyor. Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da narkotik operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama
Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda