Geri manevra yapan kamyon ile tırın arasında sıkıştı

Mersin'de yük taşıma işi sırasında tır ile kamyonetin arasında sıkışan yabancı uyruklu genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Mersin'de yük taşıma işi sırasında tır ile kamyonetin arasında sıkışan yabancı uyruklu genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Mersin'in Silifke ilçesi Atayurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yük taşıma işi yapan yabancı uyruklu bir genç, tır ile kamyonet arasında yük aktarımını tamamladıktan sonra tırın dorsesinin arka kısmından aşağı indi. İddiaya göre, bu sırada kamyonetin sürücüsü aracı yanlışlıkla geri vitese taktı. Kamyonetin aniden geriye manevra yapması sonucu genç, tır dorsesi ile kamyonet arasında sıkıştı. Feci kaza anı bir iş yerin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Mersin’de fiyat etiketi denetimlerinde 198 bin TL ceza kesildi
Kıraathaneye molotoflu saldırıda 3 tutuklama
Patlamaların yaşandığı yangında prefabrik ev alevlere teslim oldu
Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar