Geri manevra yapan kamyon ile tırın arasında sıkıştı

Mersin'de yük taşıma işi sırasında tır ile kamyonetin arasında sıkışan yabancı uyruklu genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Mersin'de yük taşıma işi sırasında tır ile kamyonetin arasında sıkışan yabancı uyruklu genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Mersin'in Silifke ilçesi Atayurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yük taşıma işi yapan yabancı uyruklu bir genç, tır ile kamyonet arasında yük aktarımını tamamladıktan sonra tırın dorsesinin arka kısmından aşağı indi. İddiaya göre, bu sırada kamyonetin sürücüsü aracı yanlışlıkla geri vitese taktı. Kamyonetin aniden geriye manevra yapması sonucu genç, tır dorsesi ile kamyonet arasında sıkıştı. Feci kaza anı bir iş yerin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Dörtyol araçtan 100 bin lira para çalan şüpheli yakalandı
Dörtyol’da hapis cezası aranan şahıs yakalandı
Dörtyol’da tır yangını
Füze saldırısında can veren genç tır şoförünün annesi: "İsrail ve Amerika kahrolsunlar, kendi ateşlerinde yansınlar"
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpıp olay yerinden ayrıldı: 4 yaralı
Fiyat sorma bahanesiyle girdi cep telefonu çaldı: "Hoşuma gitti" savunması yaptı
Kayganlaşan yolda kontrolden çıktı, faciadan dönülen o anlar araç kamerasına yansıdı
CHP’li belediye başkanının karıştığı kavga kamerada
Yağışlar tarım arazilerini vurdu