GES Projeleriyle enerji arzı ve çevreye katkı artıyor

Fotovoltaik güneş paneli ve hücre üreticilerinden CW Enerji, 29724,33 kWp kurulu güce sahip Güneş Enerji Santrali'nin (GES) kurulumunu tamamladı.

Fotovoltaik güneş paneli ve hücre üreticilerinden CW Enerji, 29724,33 kWp kurulu güce sahip Güneş Enerji Santrali'nin (GES) kurulumunu tamamladı. Proje ile yılda yaklaşık 3 bin 467 ağacın atmosferden uzaklaştırdığı karbon miktarına karşılık gelen 22 milyon 962 bin 232 kg karbondioksit salınımını önlenecek.

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan CW Enerji CEO'su Volkan Yılmaz, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri projelerle enerji dönüşümüne katkı sunmaya devam ettiklerini söyledi. CW Enerji olarak insanlığın yaşamını daha sürdürülebilir kılabilmek için duyarlı davrandıklarını ve inovatif ve yüksek verimli teknolojiler geliştirmeye devam ettiklerini söyleyen Yılmaz," Türkiye'nin hemen her bölgesinde gerçekleştirdiğimiz GES projeleriyle ülkemizin enerji arz güvenliğine katkı sunuyor, çevresel yükün azaltılmasına önemli ölçüde katkı sağlıyor, ülkemizin enerji dönüşüm sürecini güçlendiriyor ve yerli ve yenilenebilir kaynak kullanımını artırarak enerji bağımlılığının azalmasına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Bu çerçevede 29724,33 kWp gücündeki GES projesiyle bir yatırımı daha hayata geçirdiklerini kaydeden Yılmaz, söz konusu santral ile yılda yaklaşık 3 bin 467 adet ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşit olan 22 milyon 962 bin 232 kg karbondioksit salınımı önleneceğini de sözlerine ekledi.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"