Gizemli hayırsever 30 depremzede ailenin bakkal borcunu ödeyip kayıplara karıştı

Hatay'ın Kumlu ilçesinde gizemli hayırsever, bir marketteki veresiye defterindeki yaklaşık 30 ailenin borçlarını ödedi.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde gizemli hayırsever, bir marketteki veresiye defterindeki yaklaşık 30 ailenin borçlarını ödedi. Borçların ödendiğini müşterilerini arayarak haber veren esnaf Zekeriya Kılıç, borcu ödenen vatandaşların durumdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kumlu ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde esnaflık yapan Zekeriya Kılıç'ın marketine gelen bir kişi, veresiye defterindeki borçları kapatmak istediğini söyledi. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen hayırseverin talebi üzerine veresiye defterindeki yaklaşık 30 ailenin borcunu hesaplayan Kılıç, ödemeyi gizemli hayırseverden aldı. Esnaf Kılıç, 30 ailenin borçların ödendiğini vatandaşları arayarak ve sosyal medya üzerinden duyurdu.

"Hayırsever toplam 30 ailenin borcunu ödedi"

Dükkanındaki veresiye defterindeki borçların hayırsever tarafından ödendiğini ifade eden Zekeriya Kılıç, "Dükkansa otururken hayırseverin biri geldi. Veresiye defterinde ne kadar borç varsa topla ve onları ödeyeceğim dedi. Borçları topladık ve ödedi. Hayırsever yaptı ve gizli kalmasını istedi. Hayırsever toplam 30 ailenin borcunu ödedi" dedi.

"800 TL borcumun ödenmesine memnun ve mutlu oldum"

Hayırseverin borcunu ödediği için mutlu olduğunu söyleyen Leman Özdinç, "Benim de borcum vardı. Borcumun ödenmesinde memnun oldum. 800 TL borcum vardı. Hayırseverden Allah razı olsun. Mutluyum. Hayırsever hayrını yapmış. Bu durumdan memnun olduk" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı
Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı
DEM partili milletvekilinin ‘Şantiye şefi’ yakıştırmasını yaptığı Bakan Kurum’a yuvasına kavuşan depremzedelerden destek