Göle düşen otomobilde hayatını kaybeden aile, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Adana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Adana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Çukurova ilçesinde Çatalan Köprüsü'nde dün otomobilin Seyhan Baraj Gölü'ne düşmesi sonucu yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Veysel Aydoğmuş, eşi Emine ve çocukları Batuhan (16) ile Mete Aydoğmuş'un (13) cenazeleri yakınları tarafından bu sabah teslim alındı. Hayatını kaybeden ailenin cenazeleri Kozan ilçesine getirildi. Burada Kızıllar Mahallesi Mezarlığında İlçe Müftüsü Mustafa Kaya tarafından Aydoğmuş ailesinin cenaze namazı kılındı. 4 kişilik aile yan yana toprağa verildi. Namaz sırasında fenalaşan bir kişiye de vatandaşlar müdahale etti.

Cenazeye, ailenin yakınları, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve vatandaşlar da katıldı.

Manşetler

İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti
5 buçuk milyon TL’lik vurgunun ardından emekli öğretmeni de dolandırmaya çalışan sahte başkomiserin ‘suç’ oyununu polis bozdu
Mantar toplamaya giden adam ormanlık alanda ölü bulundu