Gönen’de asayiş ve trafik uygulaması: 106 kişi sorgulandı

Isparta'nın Gönen ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasında 106 şahıs ve 24 araç denetlendi.

Isparta'nın Gönen ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasında 106 şahıs ve 24 araç denetlendi. Kusurlu sürücülere idari para cezası uygulandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gönen İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, geçtiğimiz gün ilçede geniş çaplı asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Motorize Yunus timleri de destek verdi. Yapılan denetimlerde toplam 106 şahıs ile 24 araç ve sürücüsü sorgulandı. Denetimler sonucunda kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere idari para cezası uygulandı.

Manşetler

Yalvaç’ta otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Aile sağlığı merkezinin çatısında korkutan yangın
Spor salonunda kadın işletmeciye saldırı: Olay anı kameraya yansıdı
İlknur öğretmen öğrencilerine kavuşamadı
Villaya sahte polis baskınıyla 4 milyon dolarlık kripto transferi
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Mersin’de otoyolda seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı
Polisin ’dur’ ihtarına uymayıp 3,86 promil alkollü çıkan sürücüye 450 bin lira ceza
Alparslan Kuytul’un, rızası olmadan evlenen damadı evinde darp ettirdiği iddiası
Otomobile çarpmamak için frene bastı: Motorlu bisikletiyle devrildi