Gün’den öğrencilere nasihat: “Sabırla, inatla, azimle çalışarak başarıya ulaşabilirsiniz”

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilere nasihatte bulunarak, "Sabırla, inatla, azimle çalışarak başarıya ulaşabilirsiniz" dedi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilere nasihatte bulunarak, "Sabırla, inatla, azimle çalışarak başarıya ulaşabilirsiniz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gün, eğitime verilen zorunlu aranın ardından ikinci dönem ders zilinin çalması ile birlikte okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu çerçevede Milli Egemenlik Anadolu Lisesi konferans salonunda 12. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Gün, dayanışma ve kardeşlik ruhuna vurgu yaptıktan sonra herkesin üzerine düşen en büyük sorumluluğun daha çok çalışmak olduğunu ifade etti.

Gün, destekleme yetiştirme kursu (DYK) katılımlarına gerekli özenin gösterilmesini belirterek öğrencilerin sabırla, inatla, azimle çalışarak başarıya ulaşabileceklerini belirtti.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu