Güreşçiler Kumluca’ya hazırlanıyor

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleşecek olan güreşlere hazırlanıyorlar.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleşecek olan güreşlere hazırlanıyorlar. Korkuteli 100. Yıl Atatürk stadyumunda antrenmanını yapan güreşçiler, Kumluca'dan derece ile dönmek için çalışıyorlar.

Kumluca güreşleri öncesinde başarı elde edebilmek için günlük antrenmanların devam ettiğini söyleyen Korkuteli Belediyesi Güreş takımı antrenörü Muhammer Büyüksaka, "Ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Hafta sonu güreşlerimiz başlıyor. Sürekli ekip olarak çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin hepsi kendisini ispat etmişler. Bundan sonra nasip olursa biz de onlardan güreşlerde derece bekliyoruz. Bu sporcuların o güçleri var. Biz ilk güreş olan Kumluca güreşlerine çok sıkı hazırlanıyoruz. Bu güreşlerden güzel başarılar elde edeceğiz" diye konuştu.

Manşetler

Korkutup 435 bin TL dolandırdılar: Gerçek polise yakalanan 4 şüpheli tutuklandı
Mağazadan eşofman çalan turistler, taktıkları otelin bilekliği sayesinde yakalandı
Direksiyon başında fenalaşan sürücü refüje çıktı
Binmek için kapısını açtığı otomobil, çarpmayla yerinden fırladı: O anlar kamerada
16 yaşındaki kızı ile görüştüğü gerekçesiyle 20 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü
Elinde benzin bidonuyla gelip galerideki 6 aracı ateşe verdi
Yem yüklü tır şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı