Güvenlik görevlisi genç kızı platonik aşığı kaçırdı

Adana'da bir ilkokulda özel güvenlik olarak görev yapan genç kız platonik aşığı tarafından tabanca çekilerek zorla kaçırıldı.

Adana'da bir ilkokulda özel güvenlik olarak görev yapan genç kız platonik aşığı tarafından tabanca çekilerek zorla kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hilal İ. (24) isimli özel güvenlik görevlisi çalıştığı Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokuluna geldi. Mesaisine başlayan Hilal İ.'nin çalıştığı okulun önüne bir süre sonra siyah renkli bir otomobil geldi. İçinden inen ve Hilal İ.'ye platonik aşık olduğu öne sürülen E.A. okula girerek genç kızı kaçırmak istedi. Hilal İ. şahıstan kurtulmak için okulun bahçesinde koşmaya başladı ancak ayağı takılarak yere düştü. Bunun üzerine E.A., Hilal İ.'yi tutup tabancasını çekerek onu götürmeye başladı. Şahıs okulun bahçesinde iki el de havaya ateş ederek Hilal İ.'yi otomobile bindirdi. Platonik aşık kendilerini bekleyen arkadaşıyla birlikte güvenlik görevlisi Hilal İ.'yi kaçırdı. Bütün bu olanlara okulun bahçesinde top oynayan öğrenciler de şahit oldu.

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Manşetler

Burdur’da ot yangını büyümeden söndürüldü
Yolcu otobüsü şoförünün seyir halindeyken müzik keyfi yolcu kamerasında
Molozların döküldüğü alan alev alev yandı
Samanlıkta çıkan yangının sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi
KKTC’deki feribot faciasından kurtulan Adanalı gençler ailelerine kavuştu
Önce karısını öldürdü, ardından intihar etti
Kendisine zarar verdiğini ihbar eden kadın, araçta fenalaşmış halde bulundu
Mersin’de torbacılara yönelik operasyonda 3 şüpheli tutuklandı
Alevler evlerin kapısına dayandı, vatandaşlar hortum ve kovalarla seferber oldu
Serik’te genç zabıta kansere yenik düştü, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı