Güvenlik görevlisi trafikte tartıştığı halk otobüsü şoförlerini bıçakla yaraladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte tartıştığı halk otobüsü şoförlerine saldıran güvenlik görevlisi, 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte tartıştığı halk otobüsü şoförlerine saldıran güvenlik görevlisi, 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alanya Belediyesine bağlı halk otobüsü şoförleri, trafikte yol verme nedeniyle 07 RH 750 plakalı otomobilin sürücüsü Emre A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile iki farklı otobüsten inen Ersin Ş. ve Ahmet A. ile Emre A. arasında kavga çıktı. Emre A., yanındaki bıçakla 2 otobüs şoförünü yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı şoförler, yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Emre A.'nın özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Manşetler

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 yaralı 100 metrelik uçurumdan kurtarıldı
Yılan giren araca binmek isteyince korku dolu anlar yaşadı
Kadınların tekme tokatlı kavgasında dayak atan taraf konuştu
Serinlemek için girdiği çayda kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı
Tıra arkadan çarpan kamyonun sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye kurtardı
Adana’da AVM’de sandalyeli kavga: Kadınlar arada kaldı
Osmaniye’de 2 motosikletin karıştığı kazada sürücüler yaralandı
Antalya-Kemer yolunu kilitleyen kaza: Kilometrelerce kuyruğun sebebini telefonlarına gelen videodan öğrendiler
Taksiciler konvoyla korsan taşımacılığa tepki gösterdi
Osmaniye’de parmağı duş başlığına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı