Güzeloba’da çalışmalar başladı

Muratpaşa Belediyesi, 35 bine yaklaşan nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallesi Güzeloba’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzeloba Mahallesi’nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 ay devam edecek çalışmalarda 19 bin 827 metre uzunluğunda cadde ve sokakta eski asfalt tamamen kazınacak yerine sıfır asfalt serilecek. 35 bine yaklaşan nüfusuyla Muratpaşanın en kalabalık mahallesi olan Güzeloba’da yenilenecek alan ise 156 bin 811 metrekare olarak belirlendi. 22 futbol sahası genişliğinde alanın asfaltlanmasında 30 bin 107 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarının adım adım sona yaklaştığını söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak Mart 2016’da kendi asfalt plent tesisini de kurarak başta doğalgaz olmak üzere altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Uysal, “Ekiplerimiz şimdi Güzeloba’da. Komşularımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

Manşetler

Otobüste çıkan yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü
Antalya’da öldürülen 3 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi
Sahte polisler 7 milyon lira dolandırdı
Geminin altına zulalanan 1,5 milyarlık kokain operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
Otomobilin takla attığı kazada vatandaşlar kaza kavşağına çözüm istedi
Adana’da silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti
Antalya’da aile faciası: Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü
Isparta’da 4 büyükbaş hayvan hırsızlığına 2 tutuklama
Trabzonsporlu eski futbolcunun oğlunun öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi
Kovada Gölü’nde kaçak avcılığa gece denetimi