Güzeloba’da çalışmalar başladı

Muratpaşa Belediyesi, 35 bine yaklaşan nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallesi Güzeloba’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzeloba Mahallesi’nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 ay devam edecek çalışmalarda 19 bin 827 metre uzunluğunda cadde ve sokakta eski asfalt tamamen kazınacak yerine sıfır asfalt serilecek. 35 bine yaklaşan nüfusuyla Muratpaşanın en kalabalık mahallesi olan Güzeloba’da yenilenecek alan ise 156 bin 811 metrekare olarak belirlendi. 22 futbol sahası genişliğinde alanın asfaltlanmasında 30 bin 107 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarının adım adım sona yaklaştığını söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak Mart 2016’da kendi asfalt plent tesisini de kurarak başta doğalgaz olmak üzere altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Uysal, “Ekiplerimiz şimdi Güzeloba’da. Komşularımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

Manşetler

Bayram yolunda feci kaza: Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, 7 kişi yaralandı
Eğirdir’de 3 aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı
Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Kozan’da zabıta ekiplerinden bayram denetimi