Güzeloba’da yollar yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, 40 bine yaklaşan nüfusuyla en kalabalık mahallesi Güzeloba'da cadde ve sokak yenileme çalışmaları sürüyor.

Muratpaşa Belediyesi, 40 bine yaklaşan nüfusuyla en kalabalık mahallesi Güzeloba'da cadde ve sokak yenileme çalışmaları sürüyor. Ekipler son olarak 2222 Sokak'ı asfaltladı.

Antalya'da sekiz yılda yaklaşık 400 kilometrelik cadde ve sokakta yenileme çalışması gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi'nde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, haftaya 2222 Sokak'tan başladı. Sokakta eski asfalt kazınarak kaldırıldı ve ardından sıcak asfalt serimi yapıldı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, asfalt maliyetlerde çok ciddi bir artış yaşandığını ancak doru bir politikayla, yerinde alınan kararla Muratpaşa'da etap etap yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Uysal, "Kentimizin geleceğinin 30 yıllını kurtaran bir çalışmayla asfalt altyapımızı ekonomik şekilde yeniledik" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de kuvvetli yağış: Yollar suyla doldu, araçlar yolda kaldı
Antalya’da doğal gaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından anne ve oğlu zehirlendi
Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü
Hastanede eski eşi öldüren katilin ağırlaştırılmış müebbet cezası istinafta onandı
Osmaniye’de sosyal medya üzerinden 410 milyonluk dolandırıcılığa 5 tutuklama
Kahramanmaraş’taki kadın cinayeti: 2 çocuk annesi terzi boğularak öldürülmüş
Osmaniye’de restorasyonu yapılan asırlık okulda çıkan yangın söndürüldü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşüp ölen 2 kardeş yan yana defnedildi