Hafta sonu kısıtlamasında toplu ulaşımda 31 hat sefer yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığının son genelgesi kapsamında her hafta sonu Cuma akşam 21.00’da başlayıp Pazartesi sabah 06.00’da sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında toplu ulaşım planlamasını yaptı. Buna göre kısıtlamada çalışması zorunlu olan sağlık personeli, kamu ve diğer çalışanların toplu ulaşımını sağlamak için 31 hatta sefer yapılacak. Büyükşehir Belediyesi’ne ait siyah plakalı toplu ulaşım araçları seyreltilmiş olarak sefere çıkacak. 31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

OTOBÜSLER SAAT 06.00-22.00 ARASI ÇALIŞACAK

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; VF01,VF02, AC03, AF04/A, KC06, LC07A, KL08, LF09, LF10, UC11, MC12, VL13/A, CV14,  DC15/A, TC16, CV17, VS18, MD25, MK80A, KC35A, MF40, TK51, KF52, VML54A, VF63, VF66, FL82, DC79, DM86, 511 ve 600 levha numaralı ana ve gövde hatlar sokağa çıkma kısıtlama olan günlerde seferlerine devam edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu, Cumartesi ve Pazar günleri ilk seferine 06.00’da başlayacak olan toplu ulaşım araçları son seferini 22.00’de yapacak. Seferler, 60 dakika aralıklarla gerçekleştirilecek. 

Öte yandan olası bir durumda vatandaşların 606 07 07 numaralı çağrı merkezi ve Antalyakart uygulamasından bilgi alabileceği belirtildi. Haber Merkezi

Manşetler

Adana’da aile faciası: Boşandığı eşini ve oğlunu silahla vurup intihar etti
Kahramanmaraş’ta çatı yangını korkuttu
Mersin’de plastik ambalaj dükkanında uyuşturucu imalathanesi ortaya çıkarıldı: 100 bin sentetik ecza hap ele geçirildi
Kontrolden çıkan otomobil ormanlık alana uçtu: 4 yaralı
Otobüste çıkan yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü
Antalya’da öldürülen 3 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi
Sahte polisler 7 milyon lira dolandırdı
Geminin altına zulalanan 1,5 milyarlık kokain operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
Otomobilin takla attığı kazada vatandaşlar kaza kavşağına çözüm istedi
Adana’da silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti