Hakem bu sefer ’oruç’ için düdüğü çaldı

Antalya'da U17 Ligi 1. Grup'ta oynanan Filinta Spor Kulübü-Akdenizspor karşılaşmasının ikinci yarısının ilk dakikaları iftar saatine denk geldi.

Antalya'da U17 Ligi 1. Grup'ta oynanan Filinta Spor Kulübü-Akdenizspor karşılaşmasının ikinci yarısının ilk dakikaları iftar saatine denk geldi. Topun ağlarla buluştuğu bir pozisyon sırasında ezan okununca müsabakanın hakemi, golü verdikten hemen sonra oruçların açılması için düdüğünü çaldı ve oyunu durdurdu. Hakemler ile futbolcular, su ve hurmayla oruçlarını açtıktan sonra mücadele devam etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Zeytinköy 3 numaralı sahada 2 Mart Pazar günü saat 18.00'da Filinta Spor Kulübü ile Akdenizspor arasında oynanan U17 Ligi 1. Grup karşılaşmasının ikinci yarısında izleyenlerin takdirini toplayan bir an yaşandı. Hidayet Eşer, Başar Demirel ve Enes Yüksel hakem üçlüsünün yönettiği müsabakanın ikinci yarısının başında bir frikik kararı verildi. Topun ağlarla buluştuğu pozisyon esnasında ise akşam ezanı okundu. Golü verdiğini belirtmek için düdüğünü çalan hakem, hemen ardından ise bir düdük daha çalarak futbolcuları saha kenarına davet etti. Oruçlarını su ve hurmayla açan hakemler ile futbolcular, 5 dakikalık aranın ardından maça kaldıkları yerden devam etti.

Karşılaşma Filinta Spor Kulübü'nün 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Manşetler

10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan firmanın bir başka otobüsü aynı güzergahta hız yaparken görüntülendi
Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu