Halatla çekilen 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde halatla çekilerek yıkılan 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde halatla çekilerek yıkılan 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da enkaz kaldırma çalışmalarında sona gelindi. Depremin vurduğu Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde mahkeme süreci tamamlanan Defne Sitesi'ne ait 11 katlı bina, iş makinasıyla halatla çekilerek kontrollü olarak yıkıldı. Devasa binanın halatla çekilerek kontrollü olarak yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar yer alıyor. 11 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Manşetler

"IBAN" mağduru Özlem’in babası: "Kimse, kimseye IBAN’ını vermesin"
Dublörlerle 10 milyonluk vurgun: Kod adları "Profesör", "Firavun" ve "Azad" çıktı
Burdur’da müstakil ev yanarak kullanılmaz hale geldi
Trafik denetiminde sahte avukat kimliği gösteren şahıs yakalandı
Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı
Asi Nehri’ne düşerek kaybolan gencin 9 gün sonra cansız bedeni bulundu
Ehliyetsiz motosikletlinin sosyal medya şovu 77 bin TL’ye patladı
‘Telefonumun ekranına baktın’ kavgasında sokak boks ringine döndü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşen 2 kardeş çocuk öldü
Hatay’da su dolu temelin içine düşen 2 kardeş çocuk hayatını kaybetti