Halde sıkı denetim: 16 kaçak göçmen sınır dışı edildi

Adana'da hal kompleksinde polis ekiplerince düzenlenen uygulamada, aranan şahıslara ve düzensiz göçmenlere göz açtırılmadı.

Adana'da hal kompleksinde polis ekiplerince düzenlenen uygulamada, aranan şahıslara ve düzensiz göçmenlere göz açtırılmadı. Çeşitli suçlardan aranan 4 kişi ile kaçak yollarla ülkeye girdiği belirlenen 16 Suriye uyruklu şahıs yakalandı. Suriye uyruklu şahıslar sınır dışı edildi.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde aranan şahıslar ve düzensiz göçmenlere yönelik geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. 25 ekip ve 2 mobil göç aracıyla toplam 68 polisin katıldığı uygulamada 315'i Türk vatandaşı olmak üzere toplam 623 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Yapılan kontrollerde, cinsel taciz ve terör örgütüne üye olma suçlarından aranan toplam 4 şahıs yakalandı.

Kimliği bulunmayan ve ülkeye kaçak yollarla giriş yaptığı tespit edilen 16 Suriye uyruklu şahıs ise işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular