Halk Et Mobil Tır’ı yollarda

Antalyalıları sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı et ve et ürünleriyle buluşturmak üzere yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Halk Et Satış Tırı Kemer’in ardından Elmalılı vatandaşlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Halk Et Satış Mağazaları Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’teki şubelerinde hizmet vermeye devam ederken, Mobil Halk Et Tırı da ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Batı ilçelerinde hizmet vermeye başlayan ve ilk durağı Kemer ilçesi olan Mobil Halk Et Satış TIRI’nın ikinci durağı Elmalı oldu. Elmalı Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’dan 17.00’ye kadar satış yapan Halk Et Tırına Elmalı halkı yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başta dana ve kuzu eti olmak üzere kuşbaşı, kıyma, pirzola gibi et çeşitlerini uygun fiyatlarla almanın memnuniyetini yaşadı.

FİYATLAR HALKA HİTAP EDİYOR

Halk Et’te fiyatların her bütçeye uygun olduğunu belirten Elmalı esnaflarından Kenan Onat “Pandemi ile birlikte zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemlerde Büyükşehir Belediyemizin halka yönelik bu hizmetini çok yerinde ve anlamlı buluyorum. Sağlıklı beslenmek için et tüketimi önemli ancak et fiyatlarında maalesef son zamanlarda önemli bir artış yaşandı. Halkın alım gücü azaldı. Ancak Halk Et’in fiyatları halka hitap ediyor. Fiyatlar her bütçeye uygun. Bu güzel hizmeti ayağımıza kadar getiren Muhittin Başkan’a çok teşekkür ederiz. Onun sayesinde et yemeye devam edeceğiz ”dedi.

HALKA VERİLECEK EN GÜZEL HİZMET

Mobil Halk Et uygulamasının halka hizmete verilebilecek en güzel örnek olduğunu söyleyen Turan Sarıbaşak ise “Halka hizmet, hakka hizmet böyle olur. Böyle bir hizmeti daha önce ne duyduk ne gördük. Antalya’yı düşünen, halkını düşünen bir başkana sahibiz. Bu güzel hizmeti bizlere sunan Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten ekonomik olarak vatandaşın cebini rahatlatacak çok yerinde bir uygulama. Sadece Elmalımıza değil tüm Antalya’ya hayırlı olsun. Fiyatlar piyasanın oldukça altında. Bu zamanda bu fiyata güvenli eti bulmak son derece kıymetli” diye konuştu. Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da kaçak tütün operasyonlarında 2 ton 670 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Gazipaşa’da atık taşıyan tır devrildi: 1 yaralı
Antalya’da 68 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 62 gözaltı
Antalya’da 3 ilçedeki uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
Ters yönde araçlara çarparak ilerledi, son kazası hastanelik etti
Antalya’da yaya geçidinde otomobilin çarptığı öğrenci yaralandı
Mersin’de bir haftada aranan 697 kişi yakalandı
Kozan’da huzur denetimlerinde aranan 3 kişi tutuklandı
Osmaniye’de Astsubay Ali Candan motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Isparta’da uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı