Halk Et Tırı’na kısıtlama düzenlemesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Mobil Satış Mağazası, Cumartesi günü için alınan kısıtlama kararı nedeniyle Finike’de Cumartesi yerine artık iki haftada bir Salı günü hizmet verecek.

Antalyalıları ekonomik ve sağlıklı et ürünleriyle buluşturmak üzere ilçeleri gezen Halk Et Mobil Satış Mağazası’na olan ilgi her geçen gün artıyor. Kemer, Korkuteli, Kumluca, Elmalı ve Demre’de hafta içi hizmet veren Halk Et Tırı Cumartesi günleri de Finike’de hizmet veriyordu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumartesi günlerinin kısıtlanması nedeniyle Finike güzergahında değişikliğe gidildi.

FİNİKE SALI GÜNÜNE ÇEKİLDİ

Hafta sonu yasağı nedeniyle Halk Et Tırı Finike ve Elmalı’da dönüşümlü olarak hizmet verecek. Mobil Satış Mağazası artık 6 ve 20 Nisan Salı günleri Finike, 13 ve 27 Nisan Salı günleri Elmalı'da park edecek. Diğer ilçe günleri ise sabit kalacak.

DİĞER İLÇELER AYNI

Halk Et Tırı, her Pazartesi Kemer Pazartesi Pazarı karşısında; Her Çarşamba Korkuteli Merkez Çayırlı Camii önünde; Her Perşembe Demre Pazar Yeri yanında, her Cuma da Kumluca Ahmet Yesevi Parkı İçi’nde 10.00 -17.00 saatleri arasında vatandaşları uygun fiyatlı et ürünleriyle buluşturmaya devam edecek.  Haber Merkezi

Manşetler

Antakya’da cinsel taciz suçundan aranan hükümlü tutuklandı
Payas’ta otomobil yol kenarına uçtu: 2 yaralı
İskenderun’da otomobilin motor kısmında yangın çıktı
Mersin’de torbacı operasyonu: 2 tutuklama
Osmaniye’de evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya’da zehir tacirine operasyon kamerada: 7,5 kilogram esrar ele geçirildi
Dereye uçan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Markete ekmek verdiği sırada düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Kozan’da yer fıstığı tarlaları çamur içinde kaldı
Osmaniye’de samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü