Hasta rolü yaparak geldiği hastanenin otoparkından araç çalan şahıs kameradan tespit edilip yakalandı

Mersin'de hasta rolü yaparak geldiği hastane otoparkından araç çalan şüpheli, polis ekiplerince kamera kayıtlarından tespit edilip yakalandı.

Mersin'de hasta rolü yaparak geldiği hastane otoparkından araç çalan şüpheli, polis ekiplerince kamera kayıtlarından tespit edilip yakalandı.

Alınan bilgiye göre, hasta rolü yaparak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelen bir şahıs, hastane otoparkında keşif yapıp ayrıldı. Ardından belirlediği aracı çalmak için otoparka bu sefer kamyonetle gelen şüpheli, arka camını kırarak girdiği aracı düz kontak yöntemiyle çaldı. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri şüphelinin geçtiği güzergah üzerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan takip sonucu ekipler şahsı kaçmak üzereyken kıskıvrak yakaladı. İkametinde bir ruhsatsız tabanca ve çalınan araç da bulunan zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Manşetler

Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti
İskenderun’da muhtarlar, huzurlu yaşam için jandarma ve emniyete teşekkür etti
Karton yüklü kamyonet seyir halindeyken yandı
Isparta’da dolandırıcılık hükümlüsü yakalandı
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Adana’da kasası eşek dolu kamyonet yola devrildi
Alev topuna dönen araçtan kedisiyle birlikte son anda çıktı: Sahibinin omuzundan bir an olsun ayrılmadı
Geri manevra sırasında kaldırımda oturan yaşlı kadına çarpan sürücüye ’neden çarptın’ sitemi
Alanya’da 9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Burdur’da kaçak avcılar drondan kaçamadı