Hasta rolü yaparak geldiği hastanenin otoparkından araç çalan şahıs kameradan tespit edilip yakalandı

Mersin'de hasta rolü yaparak geldiği hastane otoparkından araç çalan şüpheli, polis ekiplerince kamera kayıtlarından tespit edilip yakalandı.

Mersin'de hasta rolü yaparak geldiği hastane otoparkından araç çalan şüpheli, polis ekiplerince kamera kayıtlarından tespit edilip yakalandı.

Alınan bilgiye göre, hasta rolü yaparak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelen bir şahıs, hastane otoparkında keşif yapıp ayrıldı. Ardından belirlediği aracı çalmak için otoparka bu sefer kamyonetle gelen şüpheli, arka camını kırarak girdiği aracı düz kontak yöntemiyle çaldı. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri şüphelinin geçtiği güzergah üzerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan takip sonucu ekipler şahsı kaçmak üzereyken kıskıvrak yakaladı. İkametinde bir ruhsatsız tabanca ve çalınan araç da bulunan zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Manşetler

Takla atarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu
Burdur’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 şahıs tutuklandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Esnafı haraca bağlayan ’Dönmezler’ suç örgütüne operasyon
Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı
Turşu bidonunda uyuşturucu ticaretine 5 gözaltı
Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti