Hastalığa yenik düşen uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'da rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören ve vefat eden 29 yaşındaki uzman çavuş Ali Oğuz Daşbaş son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay'da rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören ve vefat eden 29 yaşındaki uzman çavuş Ali Oğuz Daşbaş son yolculuğuna uğurlandı.

Düzce'de Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yapan ve rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören 29 yaşındaki Ali Oğuz Daşbaş geçtiğimiz gün vefat etti. Daşbaş, memleketi olan Hassa ilçesi Mazmanlı Mahallesi'nde askeri erkanla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına; Hassa Kaymakamı Osman Acar, askeri erken, Daşbaş'ın ailesi ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Mustafa Kuş tarafından kılınan cenaze namazından ardından Daşbaş, aile mezarlığına defnedildi.

Manşetler

Pasajda ölen Eyüp Can davasında ’dikkat çeken görüntü" şüpheli 3 dakika içerde kalmış
Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu