Hatay Büyükşehir Belediyesi hasta ve engelli vatandaşların yanında

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli vatandaşlar ve ailelerinin sorunlarına çözüm üretme çalışmalarına...

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli vatandaşlar ve ailelerinin sorunlarına çözüm üretme çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri doğuştan ya da yaşadıkları rahatsızlık sonucunda yatağa mahkûm kalmış ağır hasta ve engelli vatandaşların ailelerinin talepleri doğrultusunda 3 aileye hasta yatağı desteğinde bulundu.

Defne ilçesi Yukarı Döver Mahallesi'nde yaşayan henüz altı aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa mahkûm olan 32 yaşındaki Ahmet Cem Kurubay, doğuştan Serebral Palsi (CP) hastası 17 yaşındaki Arda Alkan ile doğuştan engelli 57 yaşındaki Ahmet Çevik'in ailelerinin talepleri doğrultusunda hasta yatağı desteğinde bulunuldu.

Hastalarının bakımında zorlandıklarını dile getiren hasta yakınları, kendilerini çok rahatlatacağını belirterek, desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür etti.

Yetkililer çalışmalar çerçevesinde desteklerin devam edeceğini ve kısa süre içerisinde 25 aileye hasta yatağı verileceğini belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri, yatalak hastaların evlerinden hastaneye ve tedavi sonrası hastaneden evlerine nakillerini gerçekleştiriyor. Ayrıca fizik tedavi ihtiyacı olan hastalara evlerinde fizyoterapistler eşliğinde tedavi uygulanıyor.

Manşetler

Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı
Parkta oğlunu 37 bıçak darbesiyle öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
Faal olmayan Su Temin Projesi Tesisine girip 6 milyon liralık malzeme çaldılar
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Antalya’da "istihbaratçı" yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun yaptılar
Adana’da trafik kazası: 1’i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Kumluca’da hortum seraları parçaladı