Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi'ne inşa ettiği çok amaçlı salonda çalışmaları sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi'ne inşa ettiği çok amaçlı salonda çalışmaları sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), "Hatay Ayağa Kalkıyor" sloganıyla il genelinde vizyon projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana vaatlerini birer birer gerçekleştiren HBB Başkan'ı Mehmet Öntürk'ün talimatları doğrultusunda, Hatay İmar Sanayi Anonim Şirketi (HİSAŞ) tarafından pek çok projenin temeli atıldı. Halı sahalar, adakevleri, kreşler ve fizyoterapi merkezleri gibi pek çok projenin yapımını aynı anda yürüten HİSAŞ, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi'nde kısa süre önce temeli atılan çok amaçlı salon projesinde çalışmalar sürüyor.

Giriş holü, ana salon, mutfak, kadın ve erkekler için mescit ile abdesthaneler, tuvaletler, muhtar odası, sınıf ve temizlik odası gibi birçok alanı içinde barındıracak olan çok amaçlı salon, bölgedeki vatandaşların sosyal hayatına yeni bir dinamizm kazandıracak. Düğün, nişan, toplantı, eğitim ve çeşitli sosyal etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanan bu çok amaçlı yapı, tamamlandığında bölgedeki vatandaşların buluşma noktası haline gelecek.

HİSAŞ yetkilileri, projede betonarme ve çelik yapı sistemlerinin birlikte kullanıldığını belirterek, inşaatın en kısa sürede tamamlanıp halkın kullanımına açılacağını vurguladı.

Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet İncecik, "Hatay, Hatay olalı böyle Büyükşehir Belediye Başkanı görmedi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim " dedi.

Manşetler

Isparta-Antalya kara yolunda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Antalya’da evde ölü bulunan gencin teyzesinden yürek yakan ağıt: "Dayanamam ben, içim yanıyor"
Cinayetle biten kavgada hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Burdur’da 2 genç tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı
Bayram günü yangın afetini yaşadılar
Göç yolundaki leyleklere av tüfeğiyle ateş ettiler
Fren yok, heyecan çok, geleneksel tahta araba yarışı bu yılda nefesleri kesti
Atlara eziyet edenlere dikkat çeken ceza: Haftada 1 gün barınak temizleyecekler
Evde olması gereken tabanca markette bir genci hayattan kopardı
Adana’da 18 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı