Hatay Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireylere ön muhasebe kursu verecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi, HAKİM projesi kapsamında özel gereksinimli bireylere ön muhasebe alanında eğitim verecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, HAKİM projesi kapsamında özel gereksinimli bireylere ön muhasebe alanında eğitim verecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle vatandaşların sosyal, mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve iş hayatına hazırlamak amacıyla kurslar düzenlemeyi sürdürüyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi (HAKİM) Projesi kapsamında özel gereksinimli bireylerin iş gücüne katılımını artırmak amacıyla mesleki eğitim programlarına devam ediyor.

Proje kapsamında, özel sektörde istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla ön muhasebe alanında eğitim alan kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Eğitim süresince katılımcılara destek olmak amacıyla harcırah ücreti de HBB tarafından karşılanacak.

Kursiyerlerden Başkan Öntürk'e Teşekkür

Kursiyerler, ücretsiz olan bu kurstan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve eğitmenlere teşekkür etti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yetkilileri, özel gereksinimli bireylerin ekonomik ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak için mesleki gelişimlerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Manşetler

Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 11 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirildi
Osmaniye’de anız yangını meyve bahçelerine sıçradı: 1 kişi hastanelik oldu
Altın zincir gasp eden şüpheliler yakalandı: 5 tutuklama
Kumluca’da makilik alanda çıkan yangın, evlere ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü
Kumluca’da aranan 3 hükümlü yakalandı
Otomobilde çıkan yangın ormana sıçradı
Erdemli’de otomobil yangını
Osmaniye’de akrabalar arasında çıkan kavgada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
Gazipaşa’da motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı
Osmaniye’de iki grup arasında çıkan kavganın ardından ev yakıldı: 1 yaralı