Hatay Emniyetinden DEAŞ operasyonu

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütü DEAŞ ve El Kaide'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütü DEAŞ ve El Kaide'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede terör örgütü DEAŞ ve El Kaide militanlarının olduğu bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine eş zamanlı olarak şafak vakti 22 Şubat günü 5 adrese baskın yaptı. Yapılan baskında terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen H.A., A.E., S.E., A.E.M. ile S.E. saklandıkları ikamette yakalandı. Emniyete getirilen şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeyle sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, H.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manşetler

Antalya’da yıldırımın neden olduğu orman yangını kontrol altına alındı
Sahilde bulunan erkek cesedinin kimliği DNA testiyle belirlendi
Uyuşturucuyu bantla beline ve bacaklarına saran zehir taciri hayrete düşürdü
Antalya’da otomobiller kavşakta çarpıştı: 2 yaralı
Masaj ve SPA salonlarında kaçak çalıştırılan 31 Taylandlı kadın yakalandı
Asansör boşluğuna düşen müteahhit yaralandı
Alanya’da otomobilin çarptığı Çek turist hayatını kaybetti
Öğretmen çiftin evinden çıkan cenazeler gözyaşları arasında morga kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangınının yol açtığı hasar görüntülendi
Öğretmen koca 3 çocuk annesi öğretmen eşini ve kayınpederini öldürdü