Hatay Erzin’e Fen Lisesi

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 17 sınıflı Çok Programlı Anadolu Lisesi yerine fen lisesi yapılması planlandı.

Hatay'ın Erzin ilçesinde fen lisesi açılacağı bildirildi.

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 17 sınıflı Çok Programlı Anadolu Lisesi yerine fen lisesi yapılması planlandı. Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren kademeli olarak kapatılarak fen lisesine dönüştürüleceği kaydedildi.

AK Parti İlçe Başkanı Orhan Soylu Yılmaz, "Uzun zamandan beri Erzin'de fen lisesinin hayata geçirilmesi için uğraş vermekteydik. Hayalini kurduğumuz fen lisesi gerçekleşiyor. Erzin'imize fen lisesinin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Erzin'imize hayırlı olsun" dedi.

Manşetler

Mersin’de konaklama tesisleri denetlendi: 2 işletmeye 92 bin lira ceza
Erzin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı