Hatay hayalet şehre dönüştü

Hatay'da dün gece 3 dakika arayla meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından kentte hasar almış birçok bina yıkıldı.

Hatay'da dün gece 3 dakika arayla meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından kentte hasar almış birçok bina yıkıldı. Enkaza dönüşen şehir havadan dron ile görüntülendi.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde Hatay'da çok sayıda bina çökerken birçok binada ağır hasar alıp kullanılmaz hale gelmişti. Dün akşam Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 ve Samandağ ilçesinde 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından birçok hasarlı binada yıkılma meydana geldi. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dün gece meydana gelen depremlerin ardından şehir hayalet şehre döndü. Terkedilmiş sokaklar, yıkılmış binalar havadan görüntülendi.

Binaların enkazları yollara dökülürken, şehrin aldığı hasar dron kamerasıyla kaydedildi.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama