Hatay’da 35 bin 550 sahte dolar ele geçirildi

Hatay'da polisin çalışmasında piyasa değeri 35 bin 550 dolar olan 50'lik 711 adet sahte dolar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Hatay'da polisin çalışmasında piyasa değeri 35 bin 550 dolar olan 50'lik 711 adet sahte dolar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri parada sahtecilik suçlarının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Polisin çalışmasında Antakya Saraykent Mahallesi'nde bulunan 2 ev ve bir işyerini tespit eden polis arama yaptı. Yapılan aramada piyasa değeri 35 bin 550 dolar olan 50'lik banknotlar halinde 711 adet sahte dolar ele geçirildi. Sahte paralarla ilgili A.H. ve A.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü
Fuhuşa ’Son durak’ operasyonu: 14 tutuklama
Antalya Büyükşehir davasında Böceklerin tutukluluğuna devam kararı
Ağaca zincirlenen römork reklam panosu oldu, ekipler kaynak makinesiyle müdahalede bulundu