Hatay’da 4 kilo esrar ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hatay'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmada; 4 kilo 149 gram esrar ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Hatay'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmada; 4 kilo 149 gram esrar ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehrin güvenliği ve huzuru sağlamak için asayiş çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede; uyuşturucu madde ile mücadele ve kaçakçılık ile mücadelesinde, toplam 18 şüpheli yakalandı. Yakalanan 18 şüpheli şahıslarda yapılan aramalarda; 4 kilogram 149 gram kubar esrar, 575 paket kaçak bandrolsüz sigara, 149 kök kenevir bitkisi, 11 sikke, 5 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 18 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Manşetler

Hatay’da takla atan Fiat Tofaş ters döndü: 1 yaralı
Apartmanda korkutan yangın: 9 kişi tahliye edildi
Isparta’da son bir haftada polis denetimlerinde 58 aranan şahıs yakalandı
İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü