Hatay’da 5 ile 28 yıl arası hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı

Hatay'ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 kişi yakalanarak tutuklandı.

Hatay'ın Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 kişi yakalanarak tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antakya ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan uygulamalarda; işledikleri hırsızlık, kredi kartı dolandırıcılığı, tehdit suçları nedeniyle haklarında adli makamlarca verilen 5 yıl ile 28 yıl 11 ay 9 gün arasında verilen kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranmakta olan Ö.C.B., V.K., S.K. ve A.S. adlı 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Bahçedeki kuyuya düşen 94 yaşındaki adam kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 tutuklama
Kahvehaneyi, kumarhaneye çeviren 42 şahsa 487 bin TL ceza
Antalya’da kontrolden çıkan otomobil ırmağa uçtu
Defne’de iş yeri alevlere teslim oldu
Manavgat’ta 25,5 milyonluk kaçak ürün operasyonu
Bin 433 sentetik ecza ele geçirildi
Adana’da sosyal medyada suç örgütü propagandası yapan 94 şüpheliye işlem yapıldı
İş makinasının kolona son dokunuşu 7 katlı binayı yerle bir etti
Restoranda önce selamlaştılar, sonra silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı