Hatay’da açık alanda et satan işyerine 20 bin TL para cezası kesildi

HATAY (İHA) – Hatay'da açık alanda et satan işyerine 20 bin TL para cezası kesildi.

HATAY (İHA) – Hatay'da açık alanda et satan işyerine 20 bin TL para cezası kesildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını korumak için hem rutin denetimlerine hem de vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirmeye devam ediyor. Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, bir vatandaşın beyaz masaya yaptığı şikayeti değerlendirerek Antakya Tayfur Sökmen Caddesi'nde açıkta et satışı yapan ve hijyen kurallarına uymayan bir kasaba cezai işlem uyguladı.

Belediye ekipleri şikayet üzerine gittiği işletme etlerin açık alanda olduğunu ve hijyen kurallarının hiçe sayıldığını gördü. Ekipler, halk sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde et satışı yapan işletmeye, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte cezai işlem uyguladı.

İşletmeye, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri 18 bin TL, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise 2 bin TL para cezası kesti.

Manşetler

Isparta’da şiddetli fırtına cami külahını yerinden söktü
İnşaatın 5’inci katından düşen işçinin babasından yürek burkan yakarış
Antalya’da otomobil ile hafif ticari kavşakta çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de düğünde silahlı kavga: 1’i çocuk 8 kişi yaralandı
Alanya’da şiddetli yağış sonrası heyelan oluştu, yol çöktü
Diyarbakır-Antalya seferini yapan Sunexpres’in 7 saatlik rötarı yolcuların tepkisine sebep oldu
İskenderun’da SPA ve masaj salonları ve apartlar denetlendi
İskenderun’da hapis cezası ile aranan 3 şahıs yakalandı
Hatay’da hapis cezaları bulunan 3 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş’ta kayınbirader dehşeti: Eniştesini otomobile binerken vurarak öldürdü