Hatay’da bir evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir evden elektronik eşya, ziynet eşyası ve para çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir evden elektronik eşya, ziynet eşyası ve para çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri hırsızlık olaylarının önlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Elektrik Mahallesi'nde meydana gelen evden hırsızlık olayında 1 adet powerbank, 1 adet cep telefonu, 1 adet tablet, 4 adet kol saati, 4 adet imitasyon yüzük, 5 adet bileklik, 4 adet kolye, 6 adet küpe ve 2 bin TL çalındı. Yapılan çalışma sonucu olayın şüphelisinin M.M.T. olduğu tespit edildi.

Şahıs Elektrik Mahallesi'nde bulunan ikametinde çalmış olduğu malzemelerle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Çalınan malzemeler sahibine teslim edildi.

Manşetler

Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı
Fuhuş soruşturmasında 3. dalga: İş vaadi ve 17 yaş iddiası
Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplama girişimi jandarmaya takıldı
Yalvaç’ta trafikte kavga eden 2 kişi tutuklandı, 360 bin lira ceza uygulandı
Manavgat’ta insan ticareti operasyonu: 14 yabancı uyruklu mağdur kurtarıldı
Alanya’da havalandırma bacasına düşen kedi ekipler tarafından kurtarıldı
Gazipaşa’da 146 kök kenevir ve 1 kilo 150 gram esrar ele geçirildi