Hatay’da cadde ve sokaklar öksüz kaldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen Hatay'da caddeler ve sokaklar öksüz kaldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen Hatay'da caddeler ve sokaklar öksüz kaldı. Hatay'ın en işlek yerlerinden olan Atatürk Caddesi, Saray Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi iş makinelerine kaldı.

Hatay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra resmen hayalet şehir oldu. Hatay'ın en işlek yerlerinden olan Atatürk Caddesi, Saray Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi şu günlerde bomboş. Hatay'ın işlek sokaklarında artık insanlar değil iş makineleri var.

Depremde evi yıkılan Hanifi Gönültaş, "Buralar çok kalabalık bir caddeydi. Zaten mezarlığımız vardı. Karşı tarafta pazarımız vardı. Camimiz vardı. Caddede kahvaltı salonu vardı. Şu an yerle bir oldu her taraf. Şu an yaşanacak durumda değil. Caddeler bomboş. Kupkuru her taraf, insanlar yok. Kepçe, kamyon, iş makineleri ve polis başka bir şey görmüyoruz. Halk yok, insan yok. İnsanların her biri bir tarafa gitti. Şu anda biz de geldik evimize bakmaya. Evimiz yerle bir olmuş. Binlerce insan mezarlığa gidip gelirdi. Şu an mezara bile gelen yok. Anlatmakla kelimeler yetmez yaşamak lazım" dedi.

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı