Hatay’da çiftçinin güneş panelleri çalındı

Hatay'ın Hassa ilçesinde bir çiftçinin enerji ihtiyacını karşılamak için kurulumunu yaptırdığı 120 bin TL değerindeki 57 adet güneş paneli çalındı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde bir çiftçinin enerji ihtiyacını karşılamak için kurulumunu yaptırdığı 120 bin TL değerindeki 57 adet güneş paneli çalındı.

Çınarbaşı Mahallesinde zeytin tarlalarını sulamak için kurdukları güneş enerji panelleriyle zeytin üretimi yapan Ayhan Gül'e ait yaklaşık 120 bin TL değerindeki 57 güneş paneli ve bunlara ait pano ile aküler çalındı. Tarla sahibi Ayhan Gül, "60 güneş panelimizi henüz daha yeni kurmuştuk hiç çalıştırmadık. Dün akşam 16.00 gibi evimize gittik sabah geldik 60 panelden 3 tane kalmıştı. Hırsızlar sanırım kalanları aracına sığdıramadı o yüzden bıraktı. Olayı jandarmaya bildirdik sonucu bekleyeceğiz maddi zararımız 120 bin TL" diye konuştu.

Manşetler

Drift atıp akrobatik hareketler yapan 41 sürücüye 3 milyon 202 bin TL ceza
13 yaşındaki kız çocuğunun haşema ile havuza girmesine izin vermeyen Rus uyruklu site yöneticisi tutuklandı
Genç kızın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Antalya’da bir kadın evinde ölü bulundu
Antalya’daki zincirleme kapkaç ve gasp olayında marketteki kasiyer yaşadığı şoku anlattı
Uyuşturucu kullanmaktan öğretmenlikten ihraç edilen şahıs bu kez uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Mersin’de balkonda akıma kapılan 1,5 yaşındaki Yamaç yaşam mücadelesini kaybetti
Tartıştığı kişi tarafından üzerine otomobil sürülüp yaralanan adam hayatını kaybetti
Ticari araç, çıkmaz sokağa girdi bahçeye düşmesine ramak kaldı
Devrilen beton mikserinin sürücüsü hafif yaralandı