Hatay’da demir çelik fabrikasında patlamadan sonra yangın çıktı

Hatay'ın Payas ilçesindeki bir demir-çelik fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Hatay'ın Payas ilçesindeki bir demir-çelik fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Payas Organize Sanayi Bölgesindeki bir demir çelik fabrikasında saat 10.55 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Patlamadan sonra çıkan yangına, ihbar üzerine bölgeye intikal eden itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Daha fazla büyümesi ve çevreye yayılması engellenen yangın kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarına geçilen ve herhangi bir yaralananın olmadığı yangında fabrikada maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek