Hatay’da enkaz altındaki kadın 36 saat sonra sağ olarak kurtarıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan bir kadın, MAKUD timleri tarafından 36 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan bir kadın, MAKUD timleri tarafından 36 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Kadının enkazından çıkartıldığı anlar kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın İskenderun ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde çok sayıda bina yerle bir oldu. Binaların enkazında saatlerdir kurtarılmayı bekleyen kadını kurtarmak için İstanbul'dan gelen Motosikletli Arama Kurtarma Derneği (MAKUD) timleri çalışmalara başladı. Mahallede yerle bir olan binanın enkazında kalan Nermin ismindeki kadın, ekipler tarafından bulunduğu yerden sağ olarak çıkartıldı. Sedyeye konulan kadın, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Kurtarma anları ise kameralara yansıdı.

Manşetler

Mersin’de düğünde silahlı kavga: 1’i çocuk 8 kişi yaralandı
Alanya’da şiddetli yağış sonrası heyelan oluştu, yol çöktü
Diyarbakır-Antalya seferini yapan Sunexpres’in 7 saatlik rötarı yolcuların tepkisine sebep oldu
İskenderun’da SPA ve masaj salonları ve apartlar denetlendi
İskenderun’da hapis cezası ile aranan 3 şahıs yakalandı
Hatay’da hapis cezaları bulunan 3 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş’ta kayınbirader dehşeti: Eniştesini otomobile binerken vurarak öldürdü
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı
Sağanak yağmurdan sonra binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı
Adana’yı Kayseri ve Sivas’a bağlayan güzergahta ulaşım kontrollü sağlanıyor