Hatay’da eylem hazırlığındaki DEAŞ’lı yakalandı

Hatay'ın Antakya ilçesinde terör örgütü DAEŞ'a üye olan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen şahıs gözaltına alındı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde terör örgütü DAEŞ'a üye olan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen şahıs gözaltına alındı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığının terörle mücadele kapsamında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan A.A. isimli şahıs Demirköprü İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından, Antakya İlçesi Apaydın Mahallesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlının DEAŞ terör örgütü üyesi ve eylem hazırlığında olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

Ayrıca, 2022 yılında Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından toplam 27 DEAŞ terör örgütü mensubu yakalandı.

Manşetler

Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü