Hatay’da hapis cezasıyla aranan 12 kişi yakalandı

Hatay'ın Antakya, Arsuz, Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 12 kişi yakalandı.

Hatay'ın Antakya, Arsuz, Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışmada kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 12 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ettiriyor. Antakya, Arsuz, Defne, İskenderun ve Reyhanlı ilçelerinde aranan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan operasyonlarda; işledikleri hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, kadına şiddet tehdit, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı, yardım ve yataklık suçları nedeniyle haklarında adli makamlarca verilen kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranmakta olan N.C., R.U., G.K., M.D., B.S., H.E.Ç, M.E., A.H., M.B., Ş.K., A.A. ve H.G. adlı 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manşetler

Adana polisinden sıkı denetim: 140 sürücüye 3 milyon 924 bin TL ceza
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Geri manevra yaptığı araçla 1,5 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu
Ağaçlık alanda çıkan yangın mahalleyi sardı: Evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi
Yıldırım düştü, 2 farklı noktada yangın çıktı
Manavgat’ta tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş Ahır Dağı’ndaki orman yangınına müdahale sürüyor
Aksu’da ormanlık ve zeytinlik alanda yangın
Serik’te 4 mahallede yangın paniği
Hafif yaralı atlattığı kaza sonrası iç kanamadan hayatını kaybetti