Hatay’da hasarlı 5 katlı bina iş makinesinin darbesiyle yerle bir oldu

Hatay'ın Defne ilçesinde ağır hasarlı olan 5 katlı bina, mahkeme sürecinin tamamlanmasının ardından, iş makinesinin darbesiyle yerle bir oldu.

Hatay'ın Defne ilçesinde ağır hasarlı olan 5 katlı bina, mahkeme sürecinin tamamlanmasının ardından, iş makinesinin darbesiyle yerle bir oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'da mahkeme süreci sona eren binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bina, iş makinesinin darbeleriyle kontrollü olarak yıkıldı. 5 katlı binanın yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Binanın yıkımı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"Depremden bayağı hasar almıştı ve iş makinesinin yardımıyla 5 katlı bina yıkıldı"

Depremden dolayı ağır hasarlı olan 5 katlı binanın yıkıldığını ifade eden mahalle sakini Belgin Aygün, "Turunçlu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bina yıkıldı. Depremden bayağı hasar almıştı. İş makinesinin yardımıyla 5 katlı bina yıkıldı. Yıkımdan dolayı toz oldu ama Allah'tan yağışlı hava olduğu için tozu kapattı. Binanın yıkılma anında oluşan sarsıntı bizi korkutuyor" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"