Hatay’da kaçakçılara operasyon: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Hatay'da polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hatay'da polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri kaçakçılığı önlemeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Polis ekiplerinin silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmaları kapsamında Antakya ilçesi Akçaova ve Odabaşı Mahallesinde bulunan 2 ayrı ikamet ve 1 araçta arama yapıldı. Yapılan aramada; 500 adet Ak-47 fişeği, 29 adet ruhsatsız tabanca, 49 adet şarjör, 49 adet tabanca fişeği, 14 adet av tüfeği, 6 adet av tüfeği şarjörü, 50 litre el yapımı alkollü içki, 2 adet silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen matkap, 2 adet silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen torna makinesi ve çok sayıda silah parçası ve tüfek parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili olarak H.B. ile M.E. yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Antalya’da otomobile ’60 milyon TL’ kurşunu
Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheli suçüstü yakalandı
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin’in naaşı Isparta’ya getirildi
Otomobil iş yerinin vitrininden içeri girdi
Çamura saplanan tüp yüklü kamyon kepçeyle kurtarıldı
Tutuklu yargılanan eski belediye başkan adayının cinayet davasında mütalaa açıklandı
Paramedik genci darp edip öldürdüler " Maddenin etkisindeydik, öldüğünü polislerden duyduk" dediler
Markette 19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
Park halindeki otomobili benzin döküp kundaklamak isterken kendini yaktı
Antalya’da inşaat malzemeleri deposunda yangın