Hatay’da kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu; 1 gözaltı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 3 kilo 925 gram esrar, etil alkol, ruhsatsız silah ve kaçak içki ele geçirildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 3 kilo 925 gram esrar, etil alkol, ruhsatsız silah ve kaçak içki ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen kaçakçılık ile mücadele çalışmasında Dörtyol İlçesi Yeşilköy mahallesinde ikamet eden C.C. isimli şahsın evinde ve işyerinde, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile uyuşturucu madde arama köpeği Kobra ve Volta eşliğinde arama yapıldı.

Adreslerde yapılan aramada, 3 kilo 925 gram kubar esrar, 40 litre etil alkol, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız 9 mm. Tabanca, 73 adet tabanca fişeği, 8 Adet bandrolsüz içki ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıs C.C. gözaltına alındı.

Manşetler

İskenderun’da motosiklet alevlere teslim oldu
Oğlak otlatırken kaybolan kadın, volkanik arazideki yarık içerisinde bulundu
Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı