Hatay’da kontrollü yıkım sırasında bina çöktü

Hatay'da depremde ağır hasar alan bir bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü.

Hatay'da depremde ağır hasar alan bir bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü. Kepçe operatörü son anda kurtulurken, binanın çökme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Samandağ ilçesinde depremde ağır hasar gören binaların yıkımı için Deniz Mahallesi'ne gelen ekipler, kepçe ile çalışmalara başladı. Çalışmaların başlamasından kısa bir süre sonra bina bir anda çöktü. Ortalığı toz bulutu kaplarken, çevrede büyük panik yaşandı. Kepçe operatörü son anda manevra yaparak kurtuldu. Binanın çökme anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde yıkım çalışması esnasında kepçenin hamlesi ile binanın bir anda yıkıldığı anlar yer aldı. Görüntülere olay sonrası etrafı toz bulutunun kaplaması ve yaşanan panik anları da yansıdı.

Manşetler

Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu
Alanya’da uyuşturucu operasyonunda 24 kök kenevir ve 2 kilo 642 gram esrar ele geçirildi
Belediye meclis üyesi Sevinç: " Arif Kocabıyık sokaklarda fitne dağıtan bir tipti, buda muhalefetin işine geliyordu"
Düğünlerine saatler kala hayatını kaybetmişlerdi: Genç çiftin ölümünde acı gerçek ortaya çıktı
Reyhanlı’da bataklığa düşen büyükbaş hayvan kurtarıldı
Belen’de otomobil alevlere teslim oldu