Hatay’da kumar oynayan 5 kişiye 32 bin TL ceza

Hatay'da polis tarafından gerçekleştirilen denetimde kumar oynadığı tespit edilen 5 şüpheliye 83 bin 525 lira para cezası kesildi.

Hatay'da polis tarafından gerçekleştirilen denetimde kumar oynadığı tespit edilen 5 şüpheliye 83 bin 525 lira para cezası kesildi. İşletme sahibi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlarıyla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kıraathanede denetim gerçekleştirdi. 21 Şubat tarihinde gerçekleştirilen denetimde; 5 şahsın kumar oynadığı tespit edildi. Yapılan aramalarda masada bin 520 TL para ve 108 adet iskambil kağıdı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak kıraathane işletmecisi H.Ö. hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Kumar oynayan şahıslara ise toplamda 32 bin TL idari para cezası uygulandı.

Manşetler

Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama
Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı